Zo kom je af van stinkende schoenen

Een paar slimme tips om deze zomer fris door te stappen!


De zomer staat voor de deur en de temperaturen stijgen. Heerlijk: totdat je je schoenen uittrekt. De hoge temperaturen leiden tenslotte tot zweetvoeten. Zweetvoeten laten vocht achter in je schoenen en dat veroorzaakt weer onaangename geurtjes.


Maar gooi die stinkende schoenen nog niet weg, want vandaag delen wij enkele slimme en effectieve tips om geurtjes uit je schoenen te verwijderen.
Als je je afgevraagd hoe je de geur uit je schoenen kunt krijgen, ben je hier aan het juiste adres!

Pak het vochtprobleem aan

Het geheim van het blijvend verwijderen van de geur uit je schoenen is het vochtprobleem aan te pakken. Veel mensen proberen slechts de geur zelf aan te pakken, door bijvoorbeeld een geurverdrijvende spray te gebruiken. Echter verdoezelt dit slechts de geur en lost het niet op.


Je zult het vocht moeten uitdrogen. Alleen dit helpt de geur bij de bron aan te pakken en de geur veroorzakende bacteriën te doden. Er zijn verschillende manieren om dit te doen en wij hebben deze opties voor je uitgeschreven.
Gebruik de methode die het best bij jouw past. Wellicht heb je zelfs al de juiste spullen in huis. Zorg deze zomer voor lekkere FrisseVroetjes! :-)

Hoe de geur van schoenen te verwijderen?

Om de vieze geur uit je schoenen te verwijderen, zal het met de volgende methodes zeker lukken!


Zonneschijn

Droogt schoenen uit in de zon en voorkomt bacteriegroei

Gebruik de vriezer

Dood de geur veroorzakende bacteriën door de lage temperatuur

Citroen schillen

Stop deze in je schoenen en voeg een frisse geur toe

Gebruik ontsmettingsalcohol

De FrisseVoetjes spray is een uitstekend middel om de geurbron hygiënisch uit te drogen

Een stuk zeep

Absorbeer stank en laat een frisse geur achter


Gebruik de FrisseVoetjes spray

Spuit de binnenkant van de schoenen in met de spray en laat je schoenen staan. De spray helpt om de geurbronnen uit te drogen en lost het probleem blijvend op.
De FrisseVoetjes spray is niet alleen een antiseptisch middel, maar verdampt snel. Het product is een uitstekend middel dat tevens een heerlijke geur achterlaat!

Bekijk de voeten spray


De zomerse zonneschijn

Gelukkig laat de zon zich meer en meer zien. Pak deze kans en zet je schoenen in deze zomerse zonnestralen. Vocht veroorzaakt stinkende schoenen. Door je stappers in de zon te zetten, zullen ze uitdrogen en de bacteriegroei stoppen.

Gebruik je vriezer. Brrr...

Je kunt ook je vriezer gebruiken om de geur uit je schoenen te verwijderen. Stop de schoenen in een afgesloten plastic zak en plaatst ze een nacht lang in de vriezer. De vriestemperatuur zal de geur veroorzakende bacteriën doden, waardoor je schoenen stukken frisser zullen ruiken! Laat ze wel even opwarmen, dit voorkomt koude pootjes ; )

Gebruik citroenschillen

Doe 's nachts wat citroenschillen in je schoenen. Ook deze methode zal je helpen om de stinkende schoenen een frisse geur te geven!

Gebruik een stuk zeep

Een andere manier om de geur uit je schoenen te krijgen is door een stuk zeep in je stinkende schoenen te stoppen. De zeep is poreus en absorbeert geurtjes. Bovendien zal het een frisse, schone geur achter laten.

BESTEL DIRECT